Influencer livet,  Vardagligt

bloggpost upp över öronen

Hej finaste ni, hur har dagen varit. Wow min dag har varit full av arbete med bloggen. Fick ännu en avi idag, var ju och hämta ut ett paket igår, men så kom ett till idag. Jag traskade iväg i blåsten/regnet till postombudet och trodde jag skulle bära hem ett “vanligt” paket. Asså skämtade dom med mig – 8 kilo stor flyttkartonghahaha. Jag kan säga att jag kände mig som en krigare när jag klev innanför dörren här hemma och insåg att jag klarade av att bära det hem helt själv. Folk tittade en aning konstigt på mig när jag kånkade på den genom regnet. Men värt varje fotspår då jag nu har en massa härliga vinster att lotta ut till mina bästa läsare i hela världen. Det bästa av allt med den här månaden är att jag kör ihop med Girlsquad. Vi har faktiskt ingått i ett samarbete kring det här med julkalendernsom kommer gynna både mig och dom. Ni som känner Jossan och som känner mig vet att vi inte är dumma när det kommer till marknadsföring – det är vår hemmaplan. Och jag är säker på att Members.comkommer älska att jag valt att göra på detta sätt med samarbetet då det kommer bli en enorm respons för deras del. 

HUR HAR ER DAG SETT UT ?

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *