Mode,  Samarbeten / PR

Briana Semi set

Här kommer ett efterlängtat inlägg på bloggen – Samarbetet ihop med Mymuse.seigen. Jag har haft ett tidigare samarbete ihop med dom efter jag födde min första son (så det är ett tag sedan). Igår hämtade jag ut paketet som trillade in på posten och WOW säger jag bara vilka otroliga underkläder. Jag är blown aways verkligen. I mitt första inlägg så visar jag upp detta lyxiga samt sexiga set Briana Semi<—-

Jag är otroligt nöjd med mitt Briana Semi set, det sitter som en schmäck på kroppen och man känner verkligen av den lyxiga kvalitén. Perfekt nu inför alla hjärtans dag som närmar sig. Köp något sexigt set och överraska din partner eller varför inte hinta honom med denna exklusiva sida där han kan gå in och hitta godbitarna som skulle krydda till det intima lite extra.

Information om BH.n 

Briana Semi-Corset BH har ett unikt och sensuellt uttryck med ett blankt läckert spetsmönster och sina strappy detaljer på baksidan. BH:ns Balconette-form ger dig ett perfekt lyft, och med de avtagbara banden kan du använda den vid flera olika tillfällen. Kombinera gärna med Briana String och Suspender.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *