Event,  Skönhet / hudvård

Hårkontroll Galan 2019

 

Hej och godmorgon på er snyggingar. Det blev sent inatt som vanligt när vi är ute på äventyr i Stockholms innerstad jag och Samir. Först drog vi såklart iväg på Hårkontrolls galan 2019 som i år hölls på Drottninggatan 81. På plats igår fanns en härlig blandning mellan, affärsmän, influencers, skådespelare , musiker m.f.

Efter galan gick vi vidare till ARTi Stockholm som stod för efterfesten. Vi var ett gäng som tog taxi vidare dit. Vi hade trevligt och uppskattat sällskap med Nadija, Alexander Catalan osv. Josefine åkte aldrig med utan tog en taxi till hotellet, försökte lirka ett par gånger, hade varit roligt. Kvällen var i alla fall mer än okej, så kul att träffa alla polarna igen efter en lång tid borta från alla tillställningar. Jag har saknat gänget så mycket Kim/ Amandaosv. Jag ska smått börja ta mig ut igen, kanske inte OSA ja till precis allt, utan sakta men säkert. Juste vi försökte sända live igår, tydligen var mottagningen i lokalen urusel så vi fick höra i efterhand att det varit dålig bild. Jätte tråkigt, men tekniken är inget man kan styra över. Fick även förfrågan igår att göra en takeover på JFR.s Instagram. Jag ska se om det går att få till något såhär i efterhand, jag hann verkligen inte med allt igår. 

Kommer lägga upp ett inlägg med bättre bilder från galan sen. Oftast brukar mingelfotografernas bilder vara bättre än våra mobiltelefoners. Då kan ni få ett hm om hur det såg ut inne på galan och vilka som var där som gäster. 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *