Mode,  Samarbeten / PR

Croptop set från Shein

Hej hej , kliver in på bloggen idag med ett samarbete ihop med Shein. Egentligen hade jag publicerat detta inlägg för ett tag sedan, men då jag raderade hela mitt feed på Instagram så är det en del uppdateringar som får göras på nytt (men det står vi ut med). Jag älskar verkligen detta croopade set från Shein och det finns även i 7 färger –> se här

Setet jag har på bilden hittar ni –> här

Ser fram mot sommaren nu så jag kan använda alla nya kläder som kommit under vintern. Jag rekommenderar er verkligen att kika in på Sheinför att shoppa. Snabb leverans och det finns så mycket olika outfits att mecka ihop. Shein fokuserar väldigt mycket på vad som är populärt bland influencers nu, så är du ute efter dessa stilar så hittar du garanterat något hos som att inspirera ditt Instagram konto med.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *