Event

Premiär kväll med UIP Sweden “Universal Picture Sweden”

Godmorgon på er allesammans allt bra med er idag? Jag uppdaterade aldrig igår eftersom vi hade en fullspäckad dag. Var b.lainbjuden till Premiären av filmen draktränaren 3inne i stan (Stockholm). Vi gick självklart dit och mötte resten av gänget – Amanda / Kim osv. Super mys då alla hade barnen med sig. Våra barn är lite för små än för att gå på bio och sitta still så länge, men ska bli riktigt kul den dagen jag kan ta med dom på alla barnanpassade event.  Det var super fint uppstyrt av UIP Sweden. Gästerna verkade mer än nöjda och bilderna kom upp snabbt idag. Älskar när eventbolag är snabba med publiceringen av bilder så man kan sätta sig ner och uppdatera sina sociala medier, så det är ett + i kanten. Efter premiären gick jag och Samir vidare på lite annat mys, b.lagick vi till en BBQ Restaurang där vi åt en god middag och drack gott innan vi begav oss hemåt igen. Kvällen var verkligen perfekt kunde inte önskat mig en trevligare onsdags kväll i vårt vackra Stockholm. 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *