Mode,  Samarbeten / PR

Khaki Crop Jumper loungewear set

Detta fantastiska tvådelade mysset från FEMME LUXEfick jag hem i förra veckan och utan att överdriva så har jag mer eller mindre bott i setet. Jag älskar det verkligen, både toppen och byxorna sitter som en schmäck och storlekarna var realistiska. Tycker annars det kan vara så svårt att handla kläder från utlandet då jag inte vet om storlekarna verkligen kommer att stämma överens med verkligheten, men det gjorde dom.

Just nu är det 50% OFF på allting i hela webbutiken vilket betyder att du kan fynda otroliga kläder för inga pengar alls. Priserna är rimliga skulle tom. vilja säga billiga. Önskar faktiskt vi i Sverige hade webbutiker som dessa från England / USA som fokuserade mer på “roliga” klädplagg som sticker ut, jag hade varit deras största kund. 

Köp ditt tvådelade Khaki crop jumper set här

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *