Event,  Skönhet / hudvård

En afton på Strandvägen 7A “Stockholm”

Godmorgon, vaknade för en stund sen, men har försökt vakna till liv lite innan jag hänger loss här på bloggen. Hur är det med er? Med mig är det fantastiskt, var iväg på lyxigt skönhets event på vackra Strandvägen 7A igår. Det var min älskade vän Christina Nilssonsom var värdinna och skapare av detta fantastiska event som hon har 2 gånger om året för att lyfta hälsa & inre själslig skönhet. Jag kommer att skriva mer om eventet när bilder från mingelfotograferna dyker upp då jag använde mig av enbart mobil igår och de bilderna är aldrig lika roliga att titta på. Ska verkligen försöka ordna det här med kamera så jag kan ha med en mindre kamera med bra kvalité på bilderna.

Jag träffade så många underbara människor igår, skapade några fantastiska kontakter och en del samarbeten. Har lite saker att visa upp på bloggen framöver (så ha utkik). Amanda var där igår och gissa om jag var lycklig att träffa henne. Amandaär min “såkallade” kollega i influenser världen samt min älskade vän. Vi prata om att vi måste göra om vår vinkväll ikväll som vi hade för något år sedan. Det var riktigt trevligt och nu när jag återhämtat mig från utmattningen en del så är det tid att vårda alla relationer igen. Det var i vilket fall som helst en fantastiskt afton i Stockholms finaste kvarter.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *