Event,  Vardagligt

Fest med artisten SAMI och Foci inatt

Vilken fantastisk kväll vi hade igår när Erwik Communicationoch Foci Sverigebjöd in till Permiär fest på Restaurang ARTi Stockholm. Under kvällen uppträde b.laartisten SAMIsom spelade upp den nya låten Innan du väcker mig med Danny Saucedo. Drinkarna flödade, mingelfotograferna var på plats och självklart Sveriges hetaste influensers. Det var en rejäl fest som vi sent kommer glömma med tonvis av kärlek, vänskap och skratt.

Saknade att Sami spelade Champange fett tung låt som vi lyssnat flitigt på här hemma då detta är “typiskt” vår musik smak (lyssna på videon längst ner i inlägget). Tänkte jag ska skriva lite mer om lanseringen senare när bilderna från mingelfotograferna publicerats online. Som vanligt fotade jag bara med mobilen, lite svårare att få bra bilder med den. Vilken vecka jag haft, underbart att vara på plats ute i minglet igen har saknat livet enormt mycket. Och det bästa av allt är att jag känner mig energifylld såhär i slutet av veckan (gott tecken). Hoppas mina läsare får en fantastisk helg.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *