Event,  Mat / Dryck

Foci lanserings fest på restaurang ART med Erwik Communication

 

Här kommer bildbomben som många av er läsare brukar vänta på. Bilderna är lånade från Erwik Communicationssida på facebook och dom ger ett litet hum om hur fantastisk torsdags natten var. Som rubriken lyder – Lanserings fest för Focinya energi dryck som hölls på restaurang ARTi Stockholm. Inbjudan stod Erwik Communication för som aldrig sviker. Alla var på plats influensers stora entreprenörer alla inom nöjes branschen. Detta är något som gör Erwik Communications inbjudningar unika alla möjliga personer möts i en kombo av lyx och fläder i Stockholms mest inspirerande miljöer. Under kvällen gästade artister som b.la SAMI som är en stor favorit här hemma bakom stängda dörrar. Skrev tidigare ett inlägg där jag la upp privata bilder från kvällen – Läs här.

Kvällen får utan tvekan 10 FOCI av 10 möjliga – 10/10. Energidrycken var super god och det bästa av allt är att jag som alltid brukar få magkatarr när jag dricker energidryck gick kom hem med en mage i gott skick, så det var var en överraskning. Det blir garanterat mer av denna dryck till kommande fester. Kvällens hashtag som ni själva kan använda när ni framöver köper energidrycken är #nobullshit#nobullshit. Här nedan kan ni se en bomb av bilder från kvällen.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *