Samarbeten / PR,  Skönhet / hudvård

Look fantastic Maj box

 

Nu har den fantastiska maj boxen från lookfantastic anlänt och vi på magasinet är snabba att berätta om månadens innehåll. I boxen fick vi ta del av 6 härliga produkter med både hudvård och makeup. Som prenumeranthos lookfantastic får du hem en välfylld box med nya godingar inom kategorin skönhet.  Ett fantastiskt sätt att hitta nya favoriter på marknaden. 

Beauty Box Maj

Beauty Box för maj fokuserar på ”Urban Beauty” där vi tar en titt på hur storstadslivet kan påverka din hud samt hur du bäst anpassar din skönhetsrutin. I boxen hittar du skyddande, förebyggande och mångsidiga skönhetsprodukter. 

Boxen innehåller 6 skönhetsprodukter och är värd 1616 kr. Som alltid får du även den senaste upplagan ELLE Magazine tillsammans med vår exklusiva lookfantastic Beauty Box Magazine, fylld med tips, tricks och de senaste skönhetstrenderna för säsongen.

I månadens box

1. MineTan 3 in 1 Gradual Tan Lotion

2. Northern Light Smoothing Cream

3. Mellow Cosmetics Gel Lip Pencil

4. Wella Professionals INVIGO Nutri-Enrich Conditioner

5. Avant Skincare’s 8 Hour Anti-Oxidising and Retexturing Hyaluronic Facial Serum

6. skinChemists Rose Illuminating Glow Hydrogel Eye Pads

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *