Skönhet / hudvård

Produkt utskick från Gilda skolan

Berättade igår att jag hämtade ut ett produkt utskick från Gilda Skolanshudterapeut som plockat ihop ett komplett sortiment som är anpassat efter min hudtyp. Jag kommer nu i ca 2-3 veckor använda produkterna för att kunna skriva en ärlig recension här på bloggen som jag ser fram mot så mycket. Jag har verkligen en förälskelse för det här med hudvård. För mig har hudvården blivit min bästa vän. Jag har inte gjort några ingrepp what so ever i mitt ansikte, inge fillers, inga injektioner av något slag, utan satsar 100% på bra hudvård. Jag är idag 34 år och självklart speglar min hy min ålder, men med bra hudvård har jag märkt hur mycket man kan göra på egen hand innan man bokar upp tid hos en klinik. 

Så håll utkik för kommande recension om Gilda skolans otroligt fina utbud av hudvård.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *