Samarbeten / PR,  Skönhet / hudvård

Pressutskick från F.Ä.R.G

För någon vecka sedan fick jag hem ett pressutskick från tjejerna på F.Ä.R.G. Jag bara älskar deras makeup och kan inte se något i dagsläget som skulle kunna förbättras. I pressutskicket fanns deras nya ögonbrynspenna samt mascara. 

Träffde på tjejerna under Stockholm Beauty Week och gissa om jag blev glad. Jag har träffat många företag på plats under trevliga omständigheter, men det finns inga med samma sköna och positiva energi som f.ä.r.g tjejerna. Dom känns på öppna och privata, men ändå så professionella i sitt arbete med märket. Har träffat på dom några gånger nu och känslan är densamma varje gång. #goals#goals#nicepeople#nicepeople

 

 

Ögonbrynspennor

Det går snabbt och enkelt att fylla i brynen med en ögonbrynspenna. Våra brynpennor har en smal spets vilket gör att du kan använda dem både när du vill måla små strån för en naturlig look, eller när du vill fylla i hela brynet för en något skarpare look. Är du mer van vid matt skugga eller brow pomade, kolla in våra brynskuggor– De går att använda både torra och fuktade!

brynpennorna finns i 3 olika nyanserBlond / Brunette / Deep brunette 

Vattenfast Street Mascara– Svart

Denna lättviktiga 4 i-1 mascara sveper in dina fransar i lyxig svart drama samtidigt som den böjer, ger volym och längd. Den ergonomiska borsten är designad för att nå och täcka varenda frans perfekt. Den hypoallergena, parabenfria formulan är förstärkt med Hydrolyserad Keratin och Vitamin E som hjälper till att stärka och vårda dina fransar. Och den är vattenfast!

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *