Samarbeten / PR,  Skönhet / hudvård

Lookfantastic “Juni” box

 

Juni har slagit rot vilket betyder att det är officiellt sommar, och vad är inte roligare än att starta månaden med en kick ass box från Lookfantastic. I månadens bok hittar vi 6 produkter som ska bli mer än kul att testa. I boxen hittar vi: 

Ett exemplar av tidningen Elle som alltid medföljer i varje utskickad box.

Ett exemplar med en produktbeskrivnings formulär.

SVR Topialyse Plapebrale Dry + Sensitive eyelid cream

Filorga Lift-structure

Korres Natural Pure Greek Soap

Bumble and Bumble surf Spray or go Big Spray

Bioeffect EGF Serum

Ecooking Peeling Mask

Intresserade att själva prenumerera på Lookfantastics månadsbox  KLICKA HÄR

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *