Samarbeten / PR,  Skönhet / hudvård

Grace lösögonfransar från Fransstylisterna

För några dagar sedan berätta jag om Fransstylisterna.sesm skickade hem några paket med lösögonfransar som jag ska få testa på. Igår kväll lekte jag loss med lite makeup och testade fransarna för första gången. Fransarna på bilden heter Graceoch går att köpahär. Jag upplever att fransarna har riktigt god kvalité och det bästa är att dom knappt känns när man har dom på sig. Vissa fransar brukar kännas onaturliga och tunga på locken, men dessa är lätta som en fjäder och är super lätta att fästa längst franslinjen

BESÖK FRANSSTYLISTERNAS HEMSIDA HÄR

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *