Familjeliv,  Vardagligt

Midsommar 2019

Vilken fantastisk midsommar vi haft ute i skärgården “Blidö”. Vädret har varit toppen och barnen har kunnat springa runt nakna hela dagarna och badat från morgon till kväll. Vi har verkligen haft det perfekt och bara njutit, ätit gott och tagit det lugnt. Nu har vi lämnat ön och åkt tillbaka hem, lite tråkigt att lämna skärgården, samtidigt är det alltid skönt att komma hem till sitt egna. Hade varit super mys om vi haft vårt egna ställe ute i skärgården, då hade vi nog bosatt oss där hela sommaren med barnen.

Nu blir det att tvätta lite kläder och se vad Bella har för sig ikväll, är barnlediga så om hon är hemma kanske vi kan mysa med ett glas vitt vin på balkongen. // Hoppas ni haft det fantastiskt hela midsommar helgen

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *