Vardagligt

Äntligen måndag igen

 

Godmorgon finisar, har ni sovit gott? Hur var midsommar helgen? Min var perfekt, hade det sjukt trevligt ihop med min fina familj ute på Blidö “Stockholms skärgård”. Nu är vi tillbaka i stan och lunkar på i vår vanliga takt. Barnen är på dagis och Samir har åkt med sin bror till Danderyd tror jag han sa. Det betyder att jag är ensam hemma och jag sticker inte under stolen med att jag njuter av varje ensam minut jag får nu för tiden. Har tagit mig lite extra tid i badrummet med att rengöra och smörja in huden. Har återgått till Midnattsol’sprodukter eftersom serien från Gilda Cosmeticstagit slut. Måste verkligen trycka lite extra på det här med hudvård, om ni inte är noga med att ta hand om huden så begår ni ett stort misstag. Allt handlar inte om att ha dom dyraste produkterna, utan att man bara har en bra hudvårdsrutin. Kan skriva ett inlägg sen om min hudvårdsrutin idag. Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Fixa lite här hemma medan det är tomt på folk och föra över lite material från gamla portalen så bloggen är komplett. Vi får se hur långt jag hinner innan barnen kommer hem // Ha en fin dag

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *