Samarbeten / PR,  Skönhet / hudvård

“Wibo Makeup” är nylanserade i Sverige

Jag gästade för ett tag sedan Stockholm Beauty Week där jag fick kontakt med Wibo makeupsom visade upp det senaste inom skönhet / makeup. Bland annat deras premium box med det sommarens nyheter. Sa vi att all makeup är vegansk? Hörde vi ett amen?

Jag fick med mig en box med sommarens nyheter, och wow vilket fantastiskt innehåll jag fick bekanta mig med. Allt från Liquid lipstick i 4 heta nude nyanser, Glow spray, baking powder, highlightning base, nagerlack m.m.

I boxen medföljde en vacker sommarkrans att använda till sommarens festligheter. Färgerna på förpackningarna går i en fräsch ljusrosa ton och ger den där extra sommarkänslan.

Om Wibo Makeup
WIBO grundades i Polen 1989, och är ett välkänt och prisbelönat varumärke i många länder, främst i Polen och Ryssland. Wibo Makeup är 100% vegansk makeup och passar alla hudtyper.
WIBOs mål har alltid varit att komma med kosmetika av högsta kvalitet, och ambitionen har varit att förfina varje produkt till perfektion.  År 2014 firade WIBO 25-årsdagen på marknaden.
WIBO har lyckats med att krossa myten att riktigt bra makeup måste vara dyr, och har skapat högkvalitativa produkter till ett rimligt pris.
I företaget har från början kvinnor skapat för kvinnor.

Wibo Liquid lipstick

Intensivt pigmenterad läppstift som ger effekten av ultra matt finish. Dess utmärkta och flätande textur garanterar noggrann täckning, och chili-extraktet förbättrar synligt läpparna, gör dom fylliga. Läppstiftet finns i fyra Nude färger.

 

 

Wibomood baking powder

Ett underbart transparent löst puder innehållande collagen som jämnar ut och gör huden sammetslen! De små collagen partiklarna lägger sig fint där de behömvs och gör huden jämn och ger en ultrasen finish! Pudret doftar vanilj

 

 

Wibomood Glow Babe Spray /

Wibomood Highlightning BaseSetting spray som innehåller papayaextrakt som gör huden mjukare, ljusare och smidig. Skyddar din makeup och skapar ett osynligt skyddsskikt. Ger ett subtilt glow och skyddar sminket i 24 timmar!

Flytande highligthning bas med en delikat krämig konsistens. Förbättrar avsevärt sminkets hållbarhet. Innehåller extrakter av kiwi, grapefrukt och marina alger. Perfekt för varje typ av hudfärg, ändrar inte grundfärgen. Produkten appliceras på rengjord hud direkt efter dagcreme,

 

Wibomood Contouring Duo Brush

En mångsidig sminkborste – DUO. Perfekt till konturering och blending. Två olika penselformer, breda och smala, kommer att underlätta applicering på olika delar av ansiktet. Med ergonomiskt handtag som är bekvämt och stabilt. Borsten är självklart gjord av syntetiskt hår.

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *