Skönhet / hudvård

Hårkontroll

 

Ett vackert hår börjar med rätt näring till hårrötterna.

Det är rätt näring till hårrötterna som är själva grundförutsättningen för att håret ska må bra. Mår håret bra, ger det tillbaka glädje, spänst, lyster och självförtroende.

 

Hårkontroll är ett märke på hårprodukter som jag använt mig av under ca 3 års tid nu. Jag kom i kontakt med dom på Nationella kvinnodagen på ett event hos Restylane som Erwik Communication ordnade. Sedan dess har vi gått på Hårkontrolls Galan varje år där hårmodeller tar sig ann cat Walken och nya produkter presenteras för oss gäster. Jag älskar deras hårmask samt denna boosting spray som gjort under på mitt hår under båda mina graviditeter och amningsperioder när håret tar mycket stryk. Mitt hår har hållit sig friskt och varit lätt att styla. Jag rekommenderar Hårkontroll stark till mina älskade läsare. 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *