Samarbeten / PR,  Skönhet / hudvård

Gilda Cosmetic

Äntligen vänner kommer ett efterlängtat inlägg på bloggen. Gilda Cosmetic, kan inte beskriva hur otroligt tacksam jag är över att ha fått chans att testa deras fantastiska produkter. Det är nu flera veckor sedan jag hämtade ut ett noggrant ihop plockat hudvårds set av Gildas egna hudterapeut. Jag fick gå igenom vad för typ av hudproblematik jag har för vi tillsammans skulle hitta dom bästa utvalda produkterna anpassade för min hudtyp.

Jag har varit väldigt noggrann med att ta min tid att testa produkterna under flera veckor innan jag går ut och skriver denna recension. Nu har det gått ca 4 veckor och jag har använt produkterna dagligen morgon – kväll.

Gildas sortiment av hudvårdsprodukter är enormt och jag kan med 100% garanti säga att det finns hudvård som passar precis alla olika hudvårdsproblem. Om du är osäker på vad för produkter som just din hy behöver kan du kontakta Gildas egna hudterapeuter som hjälper dig så som dom hjälpte mig att plocka ihop en perfekta hudvårdsserie anpassad för enbart dig och din hy.

 

Gildas Story

1988 grundade jag Gilda Cosmetic´s hudvårdsserie med fokus på högkvalitativa produkter som ger resultat på huden, oavsett hudtyp. Produkterna är baserade på effektiva kombinationer av aktiva ingredienser med vetenskapligt bevisad effekt. Oljorna i produkterna innehåller fettsyror som också finns naturligt i huden och liknar hudens eget byggmaterial. Det gör att huden lättare kan absorbera de vegetabiliska oljorna och tillgodogöra sig de vitaminer, antioxidanter och andra ämnen som finns i oljorna. Gilda Cosmetic erbjuder resultatinriktade produkter och professionella behandlingar mot till exempel akne, rynkor, stora porer eller hyperpigmentering. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och mer hälsosamt utseende. Tillsammans med behandling och hemmaprodukter skräddarsyr vi ett program som passar just kundens hudtyp och fokusområde så att denna får ut det bästa av sin hudvård. Produkterna är under progressiv utveckling och utgår från de senaste forskningsrönen.

 

Cleansing Oil

Rengöringsolja som avlägsnar bakterier, orenheter, sebum och makeup från hudytan utan att kännas fet. Din hud ser ut och känns fräsch, ren och hälsosam.

Formulerad med naturliga oljor från Jojoba och Solros samt Ricinolja och eterisk Lavendel för att ge huden en effektiv rengöring som vårdar och bevarar fukten i huden.

Min upplevelse:Älskar denna rengöring. Då jag lider av torra hudpartier i ansiktet är återfuktning fruktansvärt viktigt. Att använda en rengöring med ricinolja i har gjort stor skillnad mot mina tidigare “vanliga” ansiktsrengöringar.

Vitamin C Super Serum

Vatten- och oljefritt antioxidantserum som levererar ett avancerat skydd för din hud och ljusar upp hudtonen. Reducerar pigmentfläckar.

Formulerad med ren, stabiliserad L-askorbinsyra, som är den formen av C-vitamin som tas upp bäst av huden, samt Ferulic syra i en ekologisk fuktbindare. Den här produkten jobbar i synergi för att ljusa upp, strama upp och ge lyster till din hud medan den neutraliserar fria radikaler, skyddar kollagen och reducerar de negativa effekterna av UVA och UVB samt infrarött ljus. Parfymfri och parabenfri.

Min upplevelse:Jag har testat många serum genom åren, några har varit bättre än andra, men det har aldrig hänt att jag hittat en hel serie med hudvård som alla går hand i hand med varandra. Gildas vitamin C super serum stramar verkligen upp huden som den utlovar och jag tycker hela huden fått en annan lyster. Om det är just serumet som trollat eller om det är alla produkter ihop kan jag inte riktigt svara på, men jag älskar konsistensen och serumet tas upp lätt av huden.

 

Refining Peeling Mask

Unik, trippelverkande produkt med enzympeeling, kornpeeling och lermask i ett. Huden blir mjuk och djuprengjord.

Formulerad med naturliga, exfolierande enzymer från papaya samt mikrovaxkorn som ger trött och livlös hud nytt liv. Kaolin, Allantoin och Aloe Vera ger en klarare, slätare och friskare hud utan att verka uttorkande.

Min upplevelse:Jag använder min peeling ca 1-2 gånger i veckan för att skrubba bort död hud och orenheter från hudens yta. En del peeling produkter har tendens att skada huden och man kan nästan kännas strävare efter några timmar. Gildas peeling har varit skonsam mot min hud och jag tycker resultatet när jag använt Refining peeling mask hållit. Det känns verkligen som denna peeling får bort precis allt och lämnar ingen död hud kvar.

Nourishing Cream

Rik fuktighetskräm som skyddar huden, ger näring och har anti-age effekter.

Formulerad med kallpressad, mikroinkapslad olja från Havtorn som är rik på fettsyrorna Omega 3, 6 och 7, Antioxidanter, Karotener och Vitamin A och E som skyddar kollagenet, reparerar huden och motverkar hudens åldrande. Sheasmör och Squalane från medelhavsområdet ökar hudens elasticitet och mjukgör huden. Parabenfri.

Min upplevelse: wow älskar denna fuktgivande kräm. Har använt den både som dag och nattkräm, men under natten tillsätter jag lite ansiktsolja för att tillföra så mycket fukt som möjligt tillhuden. Min hud känns återfuktad hela dagen trots lager med makeup. För mig har denna ansiktskräm varit en topp 10.

Perfect eye Cream

Denna anti age ögonkräm återfuktar, motverkar rynkor och ljusar upp mörka ringar under ögonen.

Formulerad med multipeptider som bidrar till en ökad produktion av Kollagen och Elastin i huden. A-vitamin och vild Nyponrosolja reducerar rynkdjup. Parfymfri och parabenfri.

Min upplevelse: Jag är en riktig ögonkräms missbrukare. Jag har under hela mitt liv lidit av stora påsar under ögonen “inte mörka ringar, utan påsar”. Jag har haft såna stora problem att hitta en ögonkräms produkt som suger ut vätskan och minskar påsarna. Under dom här 4 veckornas användning har jag helt skippat att använda brun utan sol produkter som jag brukar för att verkligen se riktiga resultat och utan att överdriva så har påsarna minskat ännu mer än dom lyckats göra tidigare – Imponerad!

 

 

AHA Lotion

Ansiktsvatten som skonsamt förfinar huden, binder fukt och föryngrar huden.

Formulerad med naturliga AHA syror från ekologiskt odlade Blåbär, Sockerrör, Sockerlönn, Apelsin och Citron, som visuellt minimerar fina linjer och rynkor. Innehåller även hudidentiska Natural Moisturising Factors som förser huden med fukt.

Min upplevelse:Älskar att spraya på mig AHA lotion efter jag rengjort ansiktet med min cleansing Oil. Den binder verkligen fukt som den lovar. Jag tycker den funkar bra.

Calming Mask

Hjälper känslig hud och binder fukt på djupet. Din hud blir återfuktad och lugn. Passar känslig hud.

Formulerad med naturliga extrakt från Vallört och Kamomill som lugnar och dämpar rodnad. Hudidentiska fuktgivare tillsammans med Shea smör och Algextrakt rik på aminosyror binder och bevarar fukt i huden. Parfymfri och parabenfri.

Min upplevelse: En fantastisk ansiktsmask som jag lagt 1 gång i veckan. Direkt efter applicering så känns det som den sugs upp av huden som en återfuktande dagkräm. Enligt min mening så känns det som huden verkligen suger upp all fukt i masken. När jag tvättat av den får jag känslan av att man knappt skulle behöva lägga en återfuktande kräm i ansiktet “vilket jag självklart gör”.

Jag älskar verkligen Gildas ansikts masker, ni vet att jag skrivit om deras vanliga AHA mask tidigare. Den är alla maskers Rolls Roys. är man osäker på vilken ansiktsmask man bör välja så lovar jag er att AHA maskinte kommer svika er

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *