Vardagligt

Sen natt med “gräddiga” drinkar

Vaknade till liv för en liten stund sen, sov lite längre än vanligt idag eftersom jag inte kom i säng förs vid 05 i morse. Bella kom över på lite kvällsmys. Vi satt och drack lite goda Amarula drinkar och som vanligt fastna vi i långa diskussioner fram till tidig morgon. Samir var en ängel som klev upp med barnen i morse så jag kunde sova ut och inte oroa mig för tiden “som jag annars alltid gör”. Älskar såna här kvällar ihop med bästa vännen, känner mig alltid 1 ton lättare i hjärta och själ efter att ha ventilerat ut alla känslor ihop med henne.

Lördag idag och jag har ingen aning vad vi ska hitta på. Är lite smått irriterad på att arvet inte förts över till mitt konto ÄN. Nu har vi väntat på det här arvet i ett helt år och det hade verkligen varit perfekt att kunna använda det till barnens sommarlov. Det borde komma in vilken dag som helst nu, och jag hoppas verkligen att det kommer förr än senare så vi kan hitta på något skoj med barnen. Eftersom dom inte fick åka utomlands som var planen då släkten inte vill ha barnen dit, så har vi varit tvungna att stanna i Sverige med dom. Och när vi ändå sitter här i Sverige så behöver barnen få göra nått kul.I-landsproblem all time

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *