Vardagligt

När alla rutiner rubbas

Heeeeello babes and boys allt bra med er? ÄNTLIGEN måndag, hatar helger och längtar bara tills det blir vardag med rutiner igen. Just nu är livet rätt rutinlöst eftersom barnen har sommarlov, men annars är det under vardagar som jag mår som allra bäst. Vet inte om någon av er som lider av bipoläritet också är skit noga med rutinerna? Mitt psyke klarar inte av när det inte finns fasta rutiner på saker och ting. Om jag halkar ur dom så resulterar det oftast i att jag mår riktigt dåligt och går ner mig enormt mycket i humöret. Just nu är jag rätt låg i hela min sinnes stämning eftersom barnens ledighet tar väldigt mycket energi från mig + att rutinerna inte är på plats. Längtar tills allt blir normalt igen = dagis.

Hur som helst, måndag min absolut bästa dag på hela veckan. Ingen aning vad vi ska göra av den här dagen. Vad jag förstår så hotades det med regn, så det blir att ta sig ut med barnen men att hålla sig i närheten “ifall att”. Jag fick aldrig till fotograferingen av samarbetet jag prata om igår, så jag ska “försöka” få till det idag. Behöver verkligen få upp det innan juli månad lider mot sitt slut. Och än har jag int hört något om mitt arv som jag väntar på, så jag kan inte glida runt i butikerna och leta inredning till hemmet riktigt än, men det kommer och när det kommer ska det bli så fruktansvärt befriande att få göra det här hemmet fint och funktionellt igen.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *