Vardagligt

Blogbiz here we go

Jag gör inga fler försök nu, den här blogg flytten är min absolut sista. Funkar inte det här så kommer jag släppa allt och då menar jag allt. Jag låg med bloggen på wix under ett tag. Jag trodde att jag skulle kunna ligga kvar där i lugn och ro efter alla flyttar, men så kontaktade Anne Von Porat mig då vi pratat ett längre tag om att jobba upp min blogg igen under hennes nya portal blogbiz som snart kommer lanseras “skriver mer om det sen”. Det visade sig att jag dessvärre inte kunde ligga med bloggen på wix, utan var tvungen att ha den via wordpress för att kunna bli kopplad till mitt nya nätverk. Så här sitter jag åter igen med en flytt. 

Jag behöver verkligen en ny push framåt, och ni som följt mig länge vet att Anne som driver Veckomagasinet alltid jobbat vid min sida och sett till att saker och ting går uppåt. Så det känns inte mer än rätt att stanna vid hennes sida, speciellt i dessa tider när jag inte mår så bra och blogglusten har försvunnit helt. Jag försöker verkligen uppdatera er dagligen, och jag skriver mer från hjärtat nu än jag gjort på länge. Ändå känns det inte bra. Jag behöver nått nytt och som ni vet behöver jag också ändra en del saker som är kopplade till mitt privatliv. 

Jag kommer föra över inlägg med tiden, men just nu har jag inte tiden att sitta så mycket vid datorn. Vi är mitt i sommarlovet med barnen och jag får vara glad om jag hinner med 5 minuter här. Jag kommer jobba upp en snyggare design också, får helt enkelt betala för att få PRO på det temat jag använder för att få fler funktioner. Det var en av anledningarna att jag valde wix, betalade dyra pengar för att få tillgång till allt hos dom, nu är dom pengarna kastade i sjön och jag måste lägga ut mer för att få maximalt här *suck*. Aja vad är en bal på slottet? Vi kör ett sista försök och hoppas att det här ska bli bra nu

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *