Tankar / Känslor,  Vardagligt

Inte en sommar på 6 år

Godmorgon, jag har en enormt trött dag idag och humöret är väl inte direkt på topp. Man kan säga med simpla ord att det “tar emot att kliva upp idag”. Igår hade jag världens sämsta dag, hade så enormt dåligt samvete mot barnen när jag inte orkade mig ut trots det fina vädret. Nu har sommarvärmen kommit och jag gör inget annat än att längta efter mörker och kyla igen. Jag kan nog med handen på mitt hjärta säga att sommaren 2019 var min absolut värsta under mina 34 år. 

Jag har inte upplevt en sommar på hela 6 år nu och då överdriver jag inte eller hittar på. Jag kan inte minnas sist jag låg på stranden, badade från skärgårdens klippor, drack gott vin under de varma sommar kvällarna och åt grillad mat, spenderade kvällar inne i Stockholm City på en härlig uteservering. Det känns som livet glömt bort mig. Jag ser på när alla andra reser, umgås med vänner och hittar på trevliga saker för att skapa somriga minnen, men det är allt jag gör – Tittar på. 

Jag behöver verkligen flytta härifrån så fort som möjligt, jag klarar inte av att bo kvar i den här staden som stulit så många år av mitt liv. Jag trodde väl aldrig att jag skulle hata Norrtälje så mycket som jag idag gör. Att bo på en plats där man mer än vantrivs och även har en omgivning som är negativ för en, är inte den bästa kombinationen för att skapa sig ett meningsfullt liv. Jag behöver göra allt i min makt för att ta mig härifrån och aldrig mer titta tillbaka. Problemet är att jag måste ur min utmattning för att få orken att ta tag i sökande efter ny bostad, helt i Stockholm.

// Nu börjar dagen

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *