Vardagligt

Fredag

Godmorgon eller rättare sagt god lunch, vaknade för ett tag sedan, men har spenderat morgonens timmar med familjen. Idag kom farmor och farfar tillbaka från Kosovo och Samir lämnade precis hemmet ihop med barnen för att överraska dom på parkeringen när dom svänger in med bilen. Jag tror barnen kommer bli så glada att se sin farmor och farfar igen. Som jag skrivit om tidigare så har det här sommarlovet inte varit nå vidare kul för verken oss eller barnen. Så att ha resten av familjen hemma igen tror jag kommer få barnens hjärtan att slå ett extra slag. 

Idag när vi har lite avlastning ska jag passa på att städa, ja ni hörde rätt. Första lediga dagen på veckor och jag ska gå rakt på dammsugare och skurmopp. Det har varit så svårt att hålla hemmet skinande rent nu under sommartider, barnen äter glass varje tionde minut och det droppar konstant på golven. Känns som man springer runt i smält socker hela dagarna även om jag skurar minst två gånger om dagen. Jag avskyr känslan av smutsiga golv. 

Det är fredag och jag har inga direkta planer för kvällen, kanske bara luta mig tillbaka och andas lite. Behöver ta tag i lite inlägg att flytta över hit från wix. Just nu är bloggen så gott som tom, men det kommer ordna sig under dagarna som kommer. Nu ska jag dricka en kaffe till och väcka hjärnan till liv, sen blir det storstädning.

// Love ya all

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

En kommentar

  • Carro

    Jag drabbades av utmattning för många år sedan och det tog tid att läka efter. Jag är fortfarande känslig för stressiga situationer och behöver vara mer lyhörd mot kroppens signaler. Jag hoppas du snart ska må bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *