Vardagligt

På jakt efter en vinkväll

Första dagen på veckor som jag bara fått vara ifred i flera timmar. Barnen är hos Samirs föräldrar och Samir åkte till Stockholm med sin vän. Jag fick ordning på hemmet direkt när dom klev ut genom dörren, men sen slutade det med att jag somnade av ren utmattning. Vaknade upp för ett tag sedan och har inte riktigt kommit igång med något än, känns bara skönt att ligga och andas och inte behöva göra så mycket. Pratade nyss med mamma i telefon och i morgon ska vi kolla efter ny lägenhet eftersom vi vill bort från den vi lever i idag. Just nu ska vi kika efter en lägenhet nere på stan, men tanken bakom en lägenhet där är att vi kommer ha lättare att byta den mot en lägenhet inne i Stockholm sen. Där vi bor nu kan ett byte bli svårt, men har man en finare lägenhet mitt i stadens hjärta så kommer ett byte vara lättare att genomföra. Jag vill verkligen bort från Norrtälje och måste börja jobba aktivt för att ta mig själv och min familj härifrån. Håller alla tummar och tår att vi kan få napp på en ny lägenhet som gör att vi kommer ett steg närmare drömmen att komma härifrån. 

Uppdrag fredags kväll: skickade ett meddelande till bästa vännen för att se vad hon tänkte göra ikväll, men kärringen svarar inte. Tänkte lite kvalités tid nu när vi är lite barnfria och kan få njuta av tiden en stund = vinkväll. Får se om hon svarar, skulle va mys att ta igen veckan som jag varit fullt aktiv med enbart familjen.

Uppdatering: fick tag i Bells och det blir vinkväll på ballen , fredags kvällen är officiellt perfekt.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *