Vardagligt

En sen sommarnatt

Vaknade upp för längesen, har legat kvar i sängen och tittat på lite dokumentärer och bara tagit det lugnt. Det blev sent inatt, gick över till bästa vännen igår kväll och satt på balkongen till närmare 05 i morse och pratade skit och drack iskalla svalkande vindrinkar. Älskar verkligen att umgås med min vän, känner mig alltid så levande när vi skrattar ihop. Bells och jag har typ den torraste humorn i världen och kan falla ut i gapskratt som resulterar i att tårarna rinner längst kinderna. Att ha en vän som man kan vara sig själv med på de sättet och som matchar ens personlighet och humor är fantastiskt. 

Idag ska jag bara ta det lugnt under dagen, ska fortsätta se på lite dokumentärer och koppla av och återhämta mig tills mina små älsklingar kommer hem igen. Ska se till att göra lite jobb kring bloggen också när jag ändå har tiden. 

// Kärlek till er alla

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *