Familjeliv

En dag på stranden

Vilken fantastisk måndag vi haft. Jag, Samir och Elias tog barnen ner till stranden och spenderade vår dag där. Vi köpte med oss en massa smått och gott och kastade oss i vattnet. Barnen har varit så nöjda med dagen. Älskar såna här dagar när vi som familj göra trevliga saker ihop och alla är på sitt bästa humör från att vi vaknar tills vi somnar. 

Det är verkligen en fröjd att umgås med mina pojkar, inget i världen kan få mig att må så bra som dom gör. När jag ser dom ha roligt och njuta av livet så värmer det verkligen i hela mammahjärtat. Jag förstår mig verkligen inte på folk som kan störa sig på så små barn och vifta bort dom. Barn är så oskyldiga och lever verkligen i nuet. Blir dom arga så blir dom fruktansvärt arga, är dom glada så är dom fruktansvärt glada, allt med barn i Luan och Ledris ålder är charmigt “även om det kräver energi och engagemang”. Båda är i en sån där trots ålder nu, dom vill göra allt på egen hand och råkar man göra nått åt dom så flippar dom hahahaha, så sjukt söta. Försöker i så stor utsträckning som det går att låta dom testa på att göra det mesta själva, det är så dom utvecklas. Älskar att se dom ta för sig av livet och lära sig nya saker.

Nu: ska jag slå på en dokumentär, dricka en god kopp te och bara njuta av lugnet den här fantastiska måndags kvällen.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

 • Carro

  Hur kan man störa sig på små söta barn? Jag älskar barn, brukar ta hand om min systers döttrar ofta och det är de bästa jag vet. Känns som dom blir stora för snabbt bara, önskar jag kunde stanna tiden och dom var små för alltid. Barn är verkligen det finaste som finns.

  Härlig blogg du har, kul att jag hittade den

  • Angelica Tärnsby

   Angelica Tärnsby

   Ingen aning, vissa människor gillar helt enkelt inte barn, är själv bekant med vissa personer som stör sig på exempelvis mina två barn. För mig är det bara konstigt och fattar inte hur människor tänker. Det är tur att det finns barnkära människor till större utsträckning.

   Va kul att du hitta hit, du är välkommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *