Tankar / Känslor

Mår väldigt bra just nu

Jag mår väldigt bra just nu och det känns fantastiskt. Jag tror att alla de diskussioner som jag och min älskade Samir haft dom senaste dagarna som gjort en enormt stor skillnad. Vi har planerat massor i hur vi ska gå vidare med saker vi älskar och helt lägga skit på hyllan och inte låta oss påverkas av negativitet längre. Det som är skönt å veta är att han alltid står vid min sida och alltid velat att jag kämpar för de saker i livet som jag älskar och värnar om “oavsett vad andra tycker och tänker”. Han säger ofta till mig att skita fullständigt i vad andra människor snackar för skit, eftersom han vet vilken potential jag har och vart jag kan ta mig. Det är så sant, och det har jag alltid vetat själv också. Men med det här årets utmattning har det varit svårt att orka pusha på sig själv som jag alltid annars orkat göra. Jag känner mig ändå enormt tacksam mot honom som alltid pushar mig till att alltid må mitt bästa och alltid fokusera på de saker som är viktigt för mig. Han hade kunnat låta sig påverkas av vad alla andra tycker och tänker, men istället så lägger han 100% fokus på att jag ALDRIG ska sluta med det jag håller på med. Han säger ofta till mig: Angie lägg aldrig ner för att andra är avundsjuka på dig, när folk snackar om dig och bloggen, ge dom fingret och fortsätt irritera skiten ur dom.  Han har rätt i den saken och nej jag kommer aldrig lägga ner min blogg och jag kommer alltid fortsätta vara den jag är. Jag kommer aldrig smeka någon människa medhårs bara för att vara omtyckt. Jag avskyr verkligen såna personer som smörar arslet av sig och leker fina samt oskyldiga för att bli accepterade och älskade. Skulle aldrig sjunka till den nivån, jag är den jag är punkt slut. Hata mig eller älska mig, kunde inte bry mig mindre. Jag är en sån person som visar när jag är arg, säger vad jag tycker och tänker och funderar inte så mycket på hur andra komma tänka. Skulle jag gå runt med ett leende på läpparna och leka fin inför andra för att alltid vara omtyckt så skulle jag nog stänga dörren om kvällarna och spy på mig själv. Jag har inte en sån falsk fasad. Alla kommer inte hålla med mig i mina åsikter, gilla dom sakerna jag gillar, ha samma humor som mig, gilla samma klädstil osv. – För sånt är livet, alla är olika ! Och jag uppskattar äkthet hos människor, därför är jag sån själv också. 

 

Men men, det känns underbart just nu och vi har börjat fylla vår relation, relationen till barnen med bara positiv energi och massa pepp talk till varandra och helt struntar i alla runt om som lever sina liv med negativitet och bitterhet. Och efter alla våra diskussioner och med tydligare fokus så mår jag riktigt bra. Jag har haft några fantastiska dagar med ett leende på läpparna och ser fram mot varje morgon jag kliver upp. Nu saknas bara en sak – mitt arv haha! Ska bli så sjukt skönt att få kasta ut alla möbler i hela hemmet och ge min familj ett helt nytt hem som vi alla kommer ÄLSKA att umgås tillsammans i. Vi kommer aldrig vilja lämna hemmet när jag är klar här. Ska bli så skönt att få fixa allt som jag velat i många år nu.

// Sov gott älsklingar

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

6 kommentarer

 • Mia Hacklin

  Har varit så kul att se att du mått bättre de senaste dagarna, jag hoppas att det börjar öppna sig för dig nu i ett bättre mående. Du e verkligen en kämpe o jag älskar att följs dig o inspireras av din kämpeanda.

  • Angelica Tärnsby

   Angelica Tärnsby

   Tack Mia, är också glad att jag börjar känna mig bättre. Jag tror att den stora skillnaden är att jag och Samir pratar mycket med varandra om hur situationen sett ut senaste åren och är fast beslutna att sluta bry oss om negativa människor. Dom får gärna fortsätta sprida sin negativa skit och klaga, men vi kommer sluta bry oss.

   Kärlek till dig

 • Ellenore Lindberg

  Jag tycker inte heller om människor som fjäskar sig till respekt och kärlek. Kan man inte bli älskad för den man är så kanske man inte ska umgås med dom människorna. Jag tycker du är riktigt cool och strak som kvinna.

  ❤❤❤ Kärlek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *