Vardagligt

Maten smakar bäst efter midnatt

Typiskt att jag lyckades somna när jag nattade Luan ikväll. Vi var så trötta båda två och somnade skedandes. Tror jag sov i hela 2 timmar innan Samir kom hem och väckte mig och fråga om jag skulle fortsätta att sova hela natten. Jag vaknade till liv och klev upp, nu ligger vi nedkrupna i sängen i väntan på att en sen middag ska bli klar. Samir fick för sig att vi skulle äta lite gott och bara skita i tiden på dygnet, jag tackar aldrig nej till mat, så snart blir det en hel grillad majskyckling med honung och annat gott till. Under tiden ligger jag och tittar på film i sovrummet. En skön kväll med andra ord. Det bästa att spendera livet ihop med Samir är att vi alltid tar dagen som den kommer. Allt är inte så planerat och uträknad. Och vi har inte så mycket regler på vad man kan och inte kan. Vill vi äta middag mitt i natten för att vi båda är hungriga så gör vi det. Natt middagarna är dom bästa om ni frågar mig, maten smakar som bäst efter midnatt.

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *