Vardagligt

Onsdag 31 juli, Pride veckan igång

Godmorgon världen, ligger nedkrupen i sängen och tittar på Nyhetsmorgon och vaknar till liv. Vaknade upp och förs så mycket idag, ändå hade jag inte sovit med fönstret öppet, utan enbart vädringsluckan. Inge konstigt för att vara den här sommaren kanske, har ju inte varit sommarväder så långt ögat kan nå, räknar nämligen inte 3 varma dagar som sommar. 

Onsdag idag och jag har inga direkta planer för dagen. Det verkar mulet och blåsigt ute, så det blir väl hemma med barnen kan jag tänka mig. Vi får se till att ha en mysig dag med massa bus och lek. Till något annat, Pride veckan har ju gått av stapeln i Stockholm och överallt kan jag se våra vänner fira den ihop med event bolagen. Kan tyvärr inte medverka på veckan detta år, det är fortfarande sommarlov för barnen. Vi får helt enkelt medverka till nästa år.

Hur är statusen på livet annars? 

Bra fortfarande, njuter av min fina familj och skiter helt enkelt i resterande personer. Det är en befrielse när man lyckas lägga gammal irritation på hyllan. Jag är ju en ältare, är jag arg eller besviken på nått så tar det mig rätt lång tid att beta mig igenom alla situationer i mitt huvud. Och det är något jag alltid behövt göra “älta sönder problemet” för att kunna lägga det på hyllan. Jag har kommit till den punkten och inser tydligt att jag mår bättre utan vissa människor i mitt liv. Jag mådde bättre innan dom kom in i det, och dåligt under tiden ihop med dom, och nu mår jag bättre igen när jag stängt dom ute från mitt liv. Det är för mig ett tecken på att jag gjort rätt och ska fortsätta på det spåret. Sen har jag vissa saker jag fortfarande måste ta mig ur. Ett utmattningssyndrom ger sig inte över en natt bara för man väljer ett bättre fokus, däremot bidrar många positiva förändringar till snabbare återhämtning, och det är mer än välkommet. 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *