Tjejkväll hos bästa vännen

Igår kväll vart jag bjuden hem till min bästa vän på lite tjejmys. Så fint hon hade gjort – Mini hamburgare, annat smått tilltugg, fördrinkar “GT” och massa snacks. Jag hade en sån fantastisk mysig kväll, älskar att umgås med Bella och Adelina, finare människor får man leta efter. Hela kvällen resulterade i bara en massa skratt som vanligt, vår humor är sådär sjukligt rå och jag bara älskar det.

Det bästa när man umgås med sina närmsta vänner är att ingenting är tillgjort. Missförstå mig inte, jag älskar att gå ut på alla event och mingla med båda A & B kändisar, men många är tillgjorda och allt är så ytligt “vilket kan va skönt de med ibland”. Men ingenting går upp mot att hänga med sina närmsta vänner där ingenting är tillgjort och ytligt. Man kan sitta osminkad i ett par trasiga mysbyxor och ändå ha den bästa dagen i sitt liv. När jag umgås med Bella och Adde “Adelina”, så har jag alltid den känslan när jag kommer hem – Bästa kvällen på länge. Då vet man att det är rätt vänskap.

När jag vaknade idag mådde jag prima. Blev inte full igår även om jag tyckte att jag sörplade i mig en hel del drinkar och shots. Men det tackar jag för idag som är på benen och mår bäst. Frågan är hur Bella mår idag, när jag och Adde gick hem igår bestämde sig hon för att gå ut på krogen med Tessan, jag och Adde hade inte lust. Jag gillar inte att gå ut i Norrtälje, den här staden är så sunkig och utställarna har sån WT stämpel. Nä jag tycker hemma kvällar med gott att dricka och trevligt prat är tusen gånger mer stimulerande och trevligt. Får kolla med henne senare om hon står på benen eller legat i koma hela dagen “än har hon inte svarat på PM” haha. // ha en fin söndag

Gillar

Kommentarer

En gala kväll på Grand hotel

Godmorgon, trodde jag skulle må sämre idag än jag faktiskt gör. Kom hem rätt sent inatt “en aning slirig under fötterna” – Yes det blev lite mycket champagne igår, men det var de värt när jag tänker efter. Vi gästade Gala premiären av serien Heder ihop med Viaplay och Wonderland event på vackra Grand Hotel i Stockholm. För mig var det lite en milstolpe i mitt projekt då vi gästade som Magasin och inte som influenser. Det var rätt skönt att bara komma som jag är, och inte tillpiffad från topp till tå med höga klackar. Jag gled in i min skjorta, mina bekväma sneakers och kameran i högsta hugg.

Under kvällen bjöds det på champagne i överflöd, fantastiskt goda snittar och så fick vi äran att se första avsnittet av serien Heder som har sin premiär på Viaplay nu på fredag. Jag kommer utan tvekan att fortsätta att följa serien, det var en blandning mellan “män som hatar kvinnor / sex & the city”.

Så kul att få träffa på våra vänner igen, så kul att vi bestämde oss för att inte avsluta kvällen utan haka med på lite efterfest. Vi var ett härligt gäng som avslutade kvällen på topp – b.la Robert Aschberg , Magnus från Lyxfällan, Isabell Adrian, Haidar från PH och gänget från Viaplay. Vi var nog inte hemma förs runt 3 inatt, somnade som en stock och vaknade upp nu klockan 9. Ska koka mig en till kopp kaffe sen är det dags att jobba med magasinet i några timmar. // kärlek till er

Gillar

Kommentarer

Hide and seek

Vaknade mitt i natten eftersom jag la mig redan 20.30. Under gårdagen var jag så slut i kropp och själ att jag inte kunde tänka på annat än att få lägga mig på sängen och bara stänga av omvärlden. När man varit så psykiskt urpumpad på all energi och ork i över 16 månader så är vägen tillbaka lång och ibland smärtsam. Jag har bra dagar mellan varven, men ibland knackar tröttheten på och signalerar till kroppen att jag inte är återställd än. Jag försöker verkligen på alla sätt jag kan “psykiskt” att fokusera på bra saker och sånt som jag vill göra med mitt liv. Jag har en rätt tydlig bild av vad jag vill, men stundvis är det svårt att vara allt för produktiv eftersom den fysiska orken tagit stryk ordentligt. Utmattningssyndrom och kronisk stress är ett levande helvete. Det känns som en never ending story. Ibland känns det som man börja läka för att andra sekunden känna sig lurad, det är som en hide and seek lek i i kropp och själ.

Jag blickar konstant på mitt liv now days, går tillbaka i tankarna, försöker lägga ihop 1+1 för att förstå vad som lett till att jag blivit den jag idag är. Jag känner att den jag är blivit begravd under en stor hög med dåliga beslut och negativ energi. Men jag tror samtidigt att det här kan vara ett bra wake up call för min del. Jag har aldrig riktigt tittat tillbaka på livet, funderat över mina val och vilka situationer jag satt mig i. Det här är första gången jag verkligen använder hjärnan att tänka på mig själv och värdesätter min framtid “även om dagsläget är en aning orkeslöst”. Jag har insett mycket, framför allt att jag behöver ta tag i många jobbiga beslut för att kunna förändra livet så det gynnar mig istället för rinna mig ur händerna. Ni som följer mig vet att jag skrivit många inlägg om mina tankar och funderingar kring den här utmattningen och vad som ledde till den. Ni vet hur jag filosoferat på vad jag fyllt mitt liv med, vilka människor jag öppnat dörren för, och hur jag behövt putta ut många och stänga den igen.

Att reda upp i saker, se över sina relationer till människor är inte något man gör över en natt, det är en lång process. Många gånger känner man ett impulsivt ryck och vill be alla dra åt helvete, men sen lugnar man sig och inser hur viktigt det är att fundera riktigt noga över vilka som dränerar ens livslust och energi. När man lever i utmattnings tillstånd är det lätt att tro alla suger ut ens energi och vilja be alla dra, därför är det viktigt att fundera noga. Jag har brutit kontakten med många “flera gånger”, ibland har jag gett folk en till chans tom. flera. Den här gången är det annorlunda. Dom jag valt att sålla ut ur mitt liv har ingen väg tillbaka. Jag har bestämt mig för att göra mig av med precis allt som påverkar mig negativt, så jag kan börja fylla den platsen med positivitet, energi och ork istället. Det kanske tar mig flera år till, men det är värt om resultatet blir att jag finner mig själv igen och kan fylla mitt liv med bra energi och lycka.

Bara för man stänger dörrar så vaknar man inte upp dagen efter som en ny positiv människa. När man tömt det negativa så lämnas man oftast med känslan av tomhet och en aning förvirring. Man har tappat sig själv på vägen, kanske inte litar på sina egna instinkter eftersom man låtit andra påverka vardagen, självförtroendet kanske ligger på botten och man har en lång väg framför sig att jobba upp sig själv. Men det finns bara ett sätt att bygga upp sig själv på nytt, och det är att ta kontrollen över sitt liv och våga bryta dåliga mönster för att ersätta dom med bra.

Lite tankar såhär mitt i natten

Gillar

Kommentarer