Skönhet / hudvård,  Vardagligt

Hoppa in i “hudvårds” djungeln

Godmorgon, klockan är redan 11.00 och jag ligger kvar i sängen. Vaknade tidigare med jordens huvudvärk “som vanligt”, men har fått ligga och tagit de lugnt till huvudvärkstabletten började verka. Ska snart kliva upp och ta tag i dagens viktigaste måste, hudvårdsrutinen. Jag har slarvat lite i några dagar. Jag har tagit hand om huden på morgonen, men på kvällen har jag varit för lat för att köra en omgång två. Inte bra och jag ska skärpa mig. Man märker så snabbt på huden när man slarvar med rutinen.

 

Är ni noga med en hudvårdsrutin? 

Har ni inte tillsatt en i ert liv så uppmanar jag verkligen ALLA att göra det nu. Vänta inte på att ta hand om er hud. Vi från min generation var inte alls lika kunniga på hudvård som generationen idag är. Vi tvättade ansiktet med tvål och vatten och la på oss en nivea kräm i ansiktet efteråt – Aj aj aj jag mår dåligt av tanken på att det var så vi gjorde. Tänk vad vi misshandlade huden, och även när vi vistades ute i solen, vi smorde in oss med sololja med solskydd 0. Idag vet vi hur förstörd huden blir när vi inte skyddar den och är man smart så undviker man att ligga långa timmar och sola. Jag använder mig hellre med en brun utan sol för att låta min redan förstörda hud få läka och inte utsättas mer. Det är mycket vi gjorde fel på den tiden när jag var ung, men sen fanns det saker vi var så mycket bättre på också (blir ett annat inlägg). Summan av kardemumman är att börja ta hand om er hud redan idag oavsett ålder. Se till att aldrig tvätta ansiktet med två och dusch krämer i duschen, använd alltid ansiktsrengöring. Sen behöver ni tillföra huden tonvis med fukt och detta genom dag krämer samt natt krämer, ögon krämer, serum, face Oil och mycket mer. In i “hud” djungeln och kika vad som passar er bäst.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

4 kommentarer

 • Tyra

  jag har faktiskt börjat ta hand om min hud bättre efter att ha läst din blogg om Midnattsols produkter. Köpte deras dag och nattkräm och jag är förälskad. Håller med om att det är stor skillnad på att ha en hudvårdsrutin

  Hoppas allt är bra med dig och familj? Har sett att du haft en del nedförbackar senaste tiden, du förtjänar all lycka i livet. Hoppas du mår bättre nu och kan gå vidare från dåliga dagar.

  Kram Tyra ❤

  • Angelica Tärnsby

   Angelica Tärnsby

   Gud va GLAD jag blir, midnattssol är otroliga produkter, mina absoluta favoriter och har hittills inte hittat någon annan produkt som gör så mycket för min hud som dom, och då testar jag rätt MYCKET 😀

   Det är mycket bättre just nu och jag försöker bara ta dagen som den kommer , kramar ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *