Vardagligt

Ge eller få presenter?

Godmorgon allesammans, fredag idag och vi får hoppas de flesta har sovit ut ordentligt så ni kan möta dagen med skön energi och välmående. Jag mår toppen, det enda jag har att klaga på är att jag är en aning trött och har huvudvärk i vanlig ordning, annars är allt som de ska. Igår samlade jag ihop en liten påse med 4 stycken fantastiska krämer till min svärmor. Utfyllnaden av påsen såg kanske inte mycket ut för världen, men innehållets värde låg på hela 2.600 kronor. Är ni också såna personer som älskar att ge mer än att få? Jag älskar att göra någon glad och ge en eller flera presenter, sån har jag alltid varit. Det är roligare att ge någon annan en anledning att le än att vara självisk.

Well … vad ska man hitta på idag? Ingen aning, jag gillar ju inte helger så värst mycket. Så för min del är det en helt vanlig dag som alla andra, inge märkvärdigt alls. Däremot så ska jag kika runt på lite hotell i London, funderar på att dra över några dagar dit och vill ha något skönt centralt hotell att bo på under tiden. Om ni varit i London och har lite tips på bra boenden eller saker vi bör göra medan vi är där, skriv dom gärna i kommentarerna, alla tips är guld värda.

 

 

Thank god it’s Friday , sprid kärlek istället för hat. Var någons anledning att le idag.

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *