Vardagligt

Här glider skammen in

Hej alla lovers and haters hoppas ni har en skön fredags natt, här glider skammen in halvt avklädd igen. Älskar såna här kvällar när man känner för att kasta upp en sån där bild som får vissa att vrida sig lite extra och säga i sin tysthet “hur vågar hon, hon är mamma och har en man”. Det är ju just de som är grejen, jag visar alla mammor där ute att man inte behöver skämmas för att fortsätta vara snygg och sexig bara för man fött barn, och vadå jag har en man? Såklart jag har och han tycker jag ska rocka nätet och visa alla hur det ser ut när man skiter i vad folk tycker och tänker. Så med det sagt ska den här kroppen studsa i säng och byta ut Versace stringen till pyjamasbyxor.

// Sleep tight 

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *