Event

Pride veckan i Stockholm

 

Alla har verkligen varit på plats denna vecka för att fira PRIDE i Stockholm. Jag har sett mina underbara vänner och kolleger i branschen pryda omslagen på Aftonbladet, alla flöden på sociala medier är målade i HBTQ färgerna. Det värmer i hjärtat när jag tänker på hur långt vi kommit i Sverige med att acceptera alla människors olikheter och sexuella läggningar. 

Tyvärr har jag inte kunnat medverka på Pride som alla andra gjort i branschen – Ni vet nog varför vid det här laget va? Och barnen har fortfarande sommarlov, så det är fullt ös medvetslös. Men jag har helt enkelt accepterat läget, det svider inte längre, har valt att vara positiv och lägga fokuset rätt. Ingen ska få förstöra min energi och mitt liv med sitt bittra skit. Jag är glad ändå och lägger mer energi här inne på bloggen och ska inom kort börja lägga tid på Flash Magazine igen. Jag kommer ha fullt upp och vid speciella tillfällen så har Samir lovat att ställa upp så jag kan åka. Det kommer bli lättare nu när barnen går tillbaka till dagis igen. Har någon av er läsare gästat Pride detta år? 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *