Influencer livet,  Vardagligt

En lördag med massa jobb

Lördag och jag har varit vaken ett tag. Jobbar med att lägga in alla gamla inlägg här på WordPress vilket tar enormt lång tid. Eftersom jag raderade min gamla WordPress blogg när jag gick över till Wix så har jag gått miste om så mycket samarbets inlägg osv. Vissa kunde jag få över från Wix, men andra raderades helt och jag kommer vara tvungen att skriva om dom på nytt “tur att jag har bilderna kvar i datorn”. Jag har sagt till mig själv att aldrig mer krångla med vart jag ska ha min blogg utan ligga kvar här på WordPress nu. Oavsett vad som händer framöver med bloggen, om jag skulle få erbjudande om nått man inte kan motstå så kommer jag sätta en support på ärendet istället för att ta i förflyttningar på egen hand. Men jag opublicerar gärna allt med ett leende på läpparna, bara jag vet att allt kommer ligga här på bloggen inom kort. 

Så den här lördagen blir inte så spännande, blir hemma sittandes hela dagen för att få så mycket gjort som möjligt. Har ett mål att ha mycket klart innan måndag “nu har jag satt en hög ribba”, men jag ska försöka. Meningen är nämligen att när allt är klart så ska jag ta mig ann Flash Magazine igen. Jag har öppnat upp magasinet som jag lät vara vilande under sommaren, jag är bara inte aktiv med uppdateringen där inne, men snart kommer jag lägga min vakna tid på de också. Tror allt kommer bli super när jag får ordning på röran. // Vad ska ni göra den här lördagen?

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *