Mat / Dryck,  Vardagligt

Middag på pinchos i Stockholm

 

Klockan är mitt i natten och vi har precis nattat vår äldsta son som sov lite för sent på eftermiddagen/kväll, så vi har haft en Luan som varit över pigg hela kvällen. Men det är sista dagen i morgon sen så börjar dagis, så vi tar en sista uppesittar kväll. Under dagen idag åkte jag och Samir in till Stockholm, vi unnade oss en middag på Pinchos och strosade runt och bara njöt av tiden ihop. Jag känner mig sådär nykär i min relation just nu “en fantastisk känsla”. Jag tror verkligen vi behöver göra lite saker på egen hand för att få känna oss som ett par igen och inte bara mamma och pappa. Självklart är våra roller som föräldrar viktigast, men ibland gör det gott för relationen att få tid ihop utan barn. Vi har i alla fall haft en fantastisk dag och vi båda sprudlar av positivitet. Trots att klockan är rätt mycket så hade jag tänkt krypa ner i sängen och titta på några dokumentärer och bara njuta av sista lediga kvällen innan vi är tillbaka i vardagen med dagis och fasta rutiner igen. 

// Kärlek till er alla

 

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *