Vardagligt

Söndag 4/8

Bild: hahaha så fail när väskan öppnade sig själv

Godmorgon, klockan är 11.00 och jag ligger kvar i sängen och drar mig. Hör hur Luan leker precis utanför sovrums dörren *sötnos*. Ska snart kliva upp och koka mig en kopp kaffe och se till att starta dagen. Har ingen aning vad jag kommer göra av den här söndagen, antingen blir jag hemma hela dagen eller så kanske vi tar oss ut, allt beror på väder och humör på barnen. Skönt att dagis börjar i morgon, barnen behöver verkligen stimulansen från andra barn. Vet inte riktigt vad det är med området där vi bor, men det finns verkligen inga barn här, gårdarna är helt tomma. Norrtälje i allmänhet, vi går ut varje dag och letar efter barn och föräldrar, men det ekar tomt. Den tråkigaste staden av alla städer i hela Sverige fyfan.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *