Influencer livet,  Vardagligt

The future is calling

Vi fortsätter den här söndags kvällen i positiv anda, livet är härlig just nu, känner hur jag för varje dag lyckas borsta av mig mer och mer negativitet som ätit på mig under så lång tid. Min inspiration börjar smått hitta tillbaka och det känns fantastiskt. Jag spenderar mina dagar ihop med dom jag älskar mest – Min man och våra barn “det enda jag behöver”. Känner mig även så taggad på hösten just nu. Vi har planerat en hel del kring hur vi ska få saker att funka smidigare framöver med bloggen, event och en massa därtill. Det blir jag själv som går på alla inbjudningar “vilket känns tråkigt”, men vi har inget annat alternativ. Men jag tror vi kan lösa så Samir också får komma iväg då jag vilken dag som helst nu kommer dra igång Flash Magazine igen och köra hårt. Ska se till att magasinet står på event bolagens listor för att recensera premiärer, lanseringar osv. Och då är det inte bara mitt namn, utan även Samirs. Så vi kommer kunna njuta av livet och komma bort från vardagen även om vi inte kan göra det tillsammans. Allt går att lösa bara man vill, och vi har gjort det. Känns skönt att ingen kan förstöra nått längre, utan nu kan dom bara sitta där och störa sig på att vi fortsätter leverera för guld och njuter av livet. The future is calling och den berättar att livet är en fest och att vi står på listan över inbjudna.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

7 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *