Event,  Influencer livet,  Samarbeten / PR

Flash Magazine äntligen igång

Ääääääntligen.. tänkte jag skriver ett officiellt inlägg och berättar att Flash Magazine är tillbaka efter ett sommaruppehåll. Jag startade upp Flashet precis innan sommaren och sommarlov med barnen “mindre smart genomtänkt”. Eftersom magasinet är i sin uppstart så ligger största jobbet på mig i dags läget, och att driva på med både blogg och magasin samtidigt som jag har en 2 & 3 åring hemma på sommarlov har inte varit det lättaste. Jag valde helt enkelt att låta magasinet få en liten mini semester för att satsa fullt ut nu inför hösten istället. Sagt och gjort, idag gick barnen tillbaka till dagis och våra vardagar får normala rutiner igen. Det betyder att jag idag öppnade upp magasinet igen. Jag har sökt nya samarbeten för härliga recensioner och hoppas på att några av de företag jag mailat har intresse att göra nått kreativt och roligt ihop med Flash Magazine, vi håller tummar och tår.  Vi har även signat upp oss på event listorna för att kunna recensera dom härligaste eventen.

Vi får se om magasinet kommer ändra utseende under hösten eller inte. Har en rad tankar och ideér kring hela magasinets design samt funktioner. Vi får helt enkelt se vad jag får tid med, som sagt är jag ensam och det är svårt att hålla 100 bollar i luften samtidigt, men skam den som ger sig.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *