Mat / Dryck,  Vardagligt

Morgonstund har guld i mun

 

Godmorgon, barnen är lämnade på dagis och vi välkomnar måndagen med ett leende på läpparna. Jag startar upp min dag med kaffe och baklava , kanske inte den nyttigaste frukosten, men man lever bara en gång och jag är inte den typen av person som orkar tänka på varje kalori jag stoppar i mig “sånt är bara tragiskt”. Tycker det är tragiskt och synd om personer som inte kan koppla av och njuta av sina liv när det kommer till det här med vikt. Dom känner att dom konstant måste tänka på varje sak dom stoppar i munnen och vikten är “viktigare” än att faktiskt leva och må bra. Jag är lättad att jag inte hamnat in något sånt träsk under min livstid, jag har alltid ätit gott. Jag har funderat lite över det här med matstörningar då vi haft personer i vår närhet som lidit eller rättare sagt lider av det. Det blir ett sjukligt beteende som tar upp hela deras livskvalité. Dom tror dom är duktiga på att dölja problemen, men dom lyser igenom så starkt. Dom avstår från mat, tackar alltid nej och säger att dom är mätta, tar konstant långa promenader på tom mage, allt för att gå ner några kilo till. Hur kan vikten bli så viktig att man sätter sin fysiska samt psykiska hälsa på spel? I don’t get it. 

Hur som helst, idag blir det att vara aktiv med Flash Magazine som jag hade premiär för under gårdagen. Känns sjukt roligt att ha öppnat upp magasinet igen. Kommer ta det lite lugnare med uppdateringen då jag är ensam som jobbar med det i dagens läge ihop med min man. Anledningen att jag trappar ner lite på tempot är för att inte köra slut på mig själv innan jag ens hunnit sätta igång. Men jag känner mig taggad och motiverad. // Puss och kram

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *