Skönhet / hudvård,  Vardagligt

Natt rutinen avklarad

Hej älsklingar, klockan är redan 23.30, vart tog kvällen vägen? Jag har i alla fall kört hårt på kvälls rutinen och testat en ny face Wash från Balanceme “pure skin face Wash”. Gillade formulan, helt okej face wash för 199 kronor på Lookfantastic. Dock slår den inte min absoluta favorit från Gilda Cosmetics  “329:-” som jag använt slut på nu. Wow vilken rengöring, jag är helt förälskad. Men nu ska vi inte prata hudvård även om det är något jag kan skriva om i evigheter. Jag känner mig typ sjuk ikväll, har haft sprängande huvudvärk i flera dagar som inte ger sig. Trycker i mig både Treo, alvedon, Ipren .. allt, men inget hjälper. Känns lite bättre på förmiddagarna när jag sovit, men sen framåt eftermiddagen så är jag helt knockad. Känner mig halvt febrig också, typiskt. Om en liten stund ska jag krypa ner under täcket och slå på en dokumentär. Brukar alltid somna till såna där crime dokumentärer, har märkt att jag sover så mycket bättre när jag ligger och lyssnar på något. Kanske är så när man har en diagnos hjärna som snurrar i 180 hela tiden, det blir lättare att sluta tänka när man lyssnar på nått när man ska sova, då fokuserar jag på berättelsen istället för att låta mina 10.000 mustanger löpa amok. 

// Sleep tight

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *