Vardagligt

Festival säsongen är inte slut än

Vilken seg morgon jag haft, suttit och jobbat några timmar i magasinet och nu har jag tagit lite paus. Har egentligen ingenting roligt att skriva om, har bara varit hemma dom senaste dagarna. Har känt mig allmänt hängig och halvt sjuk, det kommer krypandes fram till kvällen “skit jobbigt”. Från det ena till det andra, den 30 Augusti är det Summerburst, hade helt missat att dom skjutit fram på festivalen med hela 2 månader “brukar annars ligga i juni”. Jag har ingen aning om vi kommer att gästa festivalen i år, allt är möjligt. För er som vill gå men inte köpt några biljetter än kan göra det här. Jag har alltid varit ett stort fan av just Summerburst, som ni redan vet så jobbade jag som fotograf 2 år i rad åt Starclub Sweden som haft hand om deras stora efterfester. Finns inget jag tycker är så kul som att springa runt med kameran i högsta hugg och skapa härliga minnen. 

Har varit i kontakt med Live nation under dagen som har hand om Summerburst press. Jag vet att jag är sent ute, men tänkte att vi kanske kunde få till något ihop med dom så att Flash Magazine kan vara på plats och intervjua influensers samt skriva recensioner om festival året 2019. Jag tror inte att det kommer gå med så kort varsel, men jag gav det ett försök så får vi se. Annars blir den här dagen lugn. Barnen kommer hem från dagis om 2.5 timmar. Känns som timmarna bara rusar iväg varje dag, jag hinner med en del som jag ska göra, men det är knappt. Skam den som ger sig, bara att kämpa på. // Puss & kram

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *