Vardagligt

Ser fram mot hösten

Tjohoo glider in helt slut i huvudet. Jäklar vad vi jobbar med magasinet just nu. Tyvärr har bloggen blivit lite lagd åt sidan de senaste dagarna. Allt på magasinet håller på att uppdateras och göras “perfekt”. Känns sjukt roligt att ha allt rullandes igen och att mitt humör ligger på topp hela tiden. Däremot går jag runt med en fruktansvärd huvudvärk hela tiden, har ni samma ? Vet inte om det är vädret eller om det är allt jobb framför datorn som skapar den enorma värken. Vet att både Samir och min mamma klagat på huvudvärk dom också, så jag tippar på att det är vädret. 

Har ni samma känsla inför hösten som jag har? Min sommar har inte blivit så mycket “sommar” som jag önskat, så nu är hösten mer än välkommen för min del. Hoppas på att dom här kommande månaderna kommer bli dom bästa på länge. Kommer satsa på att ha ett bra fokus på sånt jag älskar och inte bry mig om sånt som matar mig med negativ energi. Kommer dra med er läsare på min “inrednings resa” här hemma. Som ni vet har vi planer på att göra om precis allt här hemma och jag kommer uppdatera er dagligen om hur förvandligen går. 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *