Event,  Vardagligt

Hur blir årets Lifestyle awards?

Godmorgon, ligger nedkrupen i sängen och har precis satt på en film på stora 27 tums datorn, medan jag ligger med laptopen i knät. Bläddrade igenom tidningen Lifestyle igår och kom över sidorna från Lifestyle Awards som vi var på förra året. Jag och Samir bestämde oss för att bo kvar på Grand Hotell i Saltsjöbaden “otroligt vackert”. Det enda negativa med förra årets awards måste ha varit platsen. Den var fantastisk på alla sätt och vis, otroligt vacker, men den låg långt från allt och gästerna stannade inte länge på efterfesten som vi är vana vid att dom gjort tidigare år. Så det kändes som ett snabbt avklarat event en vanlig onsdag “vilket det givetvis inte var”. Det blir intressant å se vad dom satsar på i år, är riktigt nyfiken. Ni som älskar att läsa om just såna här trevliga inställningar kommer kunna följa Awards hos Flash Magazine.

Idag blir det en lugn dag med massa jobb. Igår var jag hemma hela dagen med sjukt bra, tror Ledri fått vattkoppor, är lite osäker, men han har fått massa röda utslag/prickar som kliar över hela kroppen + feber. Ska kontakta läkarna på Kry under dagen så dom kan ta sig en titt och säga vad dom tycker. Vill helst inte springa till akutmottagningen här i Norrtälje  i onödan som aldrig kan hjälpa sina patienter.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *