Vardagligt

Sjukstuga och tonvis med arbete

Tänkte nästan kika in och säga godmorgon, tills jag insåg att klockan är närmare 13.00, så vi hoppar morgon hälsningen och sätter igång med själva dagen istället. Blev inte mycket sömn inatt, anledningen är att min yngsta son Ledri fått vattkoppor. Stackaren har sån klåda pga. blåsorna så han får svårt att sova. Vi har testat allt för att lindra klådan, men inget hjälper. Under dagtid är det bättre. Har öppnat upp fönster och försöker få hemmet så svalt jag kan få det, men framåt natten och lunchvilan så blir hans fokus på just klådan. Förhoppningsvis så ger det sig inom någon dag. Med stor sannolikhet så kommer Luan “vår äldsta” också att drabbas nu eftersom han inte haft vattkoppor innan. 

Jag känner mig helst slut efter den här veckan, inte nog med att jag jobbat arslet av mig för att magasinet ska bli 100% klart, utan för jag själv varit sjuk och inte haft tid för att vila. Vi får se hur veckan som kommer blir, antingen blir den lika tuff som förra eller så lugnar det ner sig. Nu ska jag sätta mig ner och ordna med en prislista över annonserna i magasinet, känns som det finns så mycket att tänka på och att jag aldrig riktigt blir klar haha. Som jag alltid säger – Skam den som ger sig. Jag är så fruktansvärt nöjd över hur jag lyckats utforma magasinet, och det bästa är att jag gjort allt på egen hand. Startade upp med vita blanka sidor och har bit för bit pusslat ihop ett helt magasin. Jag har alltid brunnit för webbdesign, är inte utbildad på något sätt, utan har bara en kreativ hjärna som älskar att få ihop färg och form. Man ska alltid lägga ner kärlek och tid för sånt man älskar, det är då man kan komma långt. // Puss och kram

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

  • Lisen

    hoppas han blir bra snart.
    Måste bara säga att du är sjukt duktig. ditt magasin är super fint verkligen, läser era nyheter hela tiden 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *