Tankar / Känslor

Med rätt personer, rätt engagemang, kärlek för branchen – så ska de lyckas

Ibland behöver vi ta en paus i livet för att rannsaka oss själva en aning. Jag har haft en period av just “Rannsakning” och jag har kommit ur perioden starkare och mer målmedveten än någonsin innan. Många har under mina år sagt: Nej det kommer aldrig gå, ska du inte välja en annan väg, du kastar bort din tid. 

 

Lyssna aldrig på nej sägarna, bevisa dom motsatsen istället. När någon sagt nej till mig eller inte trott på mig lika mycket som jag själv gjort, så har jag alltid låtit de bli min motivation till att lyckas ännu mer. Jag har insett att dom få gånger jag låtit mig påverkas av det negativa så har det bara resulterat i att jag mår sämre och tar mig ingenstans, så varför följa det spåret? Jag har en bra magkänsla av att jag kan göra mycket bra saker framöver, jag är långt ifrån expert, är inte utbildad inom det jag tänker satsa på. Men med stor kärlek för det jag gör och en målmedvetenhet som inte går att knäckas, så vet jag att med hårt arbete och lite tur på vägen så kan jag nog ro skeppet i hamn. Jag har lite personliga kontakter och jag hoppas att rätt personer i branschen kommer vilja joina mig på vägen för att skapa magi. Ensam är inte alltid starkast och jag hoppas att framtiden kommer betyda fina samarbeten ihop med rätt personer som har samma motivation och drivkraft som jag själv har. 

Jag är 34 år idag, inte gammal, men tillräckligt vuxen för att inse att jag behöver göra någonting mer än bloggen. Därav skapade jag mitt egna magasin. Ibland har jag frågat mig själv vad jag gett mig in på och hur jag gör det rätt. Någonting gör jag rätt eftersom magasinet klättrar på listorna och konceptet är annorlunda mot vad andra magasin har. Jag är målmedveten, men kommer i framtiden behöva omge mig med rätt personer “det vet jag”. Det är mycket att hantera ett magasin på helt egen hand + ha bloggen och familj med två småbarn. Jag försöker så gott jag kan. Tack vare min enorma kärlek för sociala medier så ordnar det sig alltid. 

Jag har inte bråttom, jag vet att koncept inte byggs på en dag och jag vet att framgång i det man älskar inte knackar på dörren. Jag jobbar gärna 7 dagar i veckan gratis under lång tid. Huvudsaken för mig som person är att göra det jag älskar, omge mig med likasinnade människor och ha kul på vägen. Pengar är ett plus i kanten, men inget jag värdesätter mer än livskvalitet. Redan finns magasinet med hos 6 event bolags listor, intervjuer är på väg in, har valt att samarbeta med stora Facebook grupper med tusentals medlemmar för bästa spridning, samarbeten med företag har också börjat ge lite avkastning. Känns fantastiskt att på egen hand lyckats få ihop allt på så kort tid. Jag har byggt upp varje liten millimeter av magasinet på egen hand “tacka min kärlek för webbdesign”. Jag har alltid haft ett öga för det kreativa och det utnyttjar jag självklart till max. Jag är verkligen en koncept skapare ut i fingertopparna, problemet är att jag inte haft rätt människor runt mig som väglett mig och sett till att jag utvecklas så snabbt som jag själv önskar. Jag har varit ensam och rätt vilse i pannkakan. Men nu för första gången i mitt liv har reaktionerna dundrat in, jag har fått en klapp på axeln och folk som säger WOW VA GRYM DU ÄR. Detta ger mig extra glöd på elden och får mig att tro mer på mig själv och lita mer på magkänslan som jag har. 

Det blir intressant att se hur allt kommer bli framöver. Förhoppningsvis kan jag göra något större än bloggen, men samtidigt få stanna kvar på plattformen och utvecklas och blomstra mer än jag någonsin gjort ihop med fantastiska människor. Självklart uppdaterar jag er om allt som händer. // Ha en fantastiska måndag “bästa dagen på veckan”.

LÄS MAGASINET

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *