Flash Magazine

Flash Magazine – Är det dig vi behöver?

Att jag är otroligt stolt över uppbyggnaden av Flash Magazine är ingen hemlighet, och att jag kommer göra någonting “riktigt” av hela idén har ni nog förstått vid det här laget? Eftersom vi är i uppstarten och bara funnits på kartan sedan maj 2018 “med ett sommaruppehåll” så ligger det mycket jobb kvar för att få saker på rätt köl och tänka rätt i alla lägen. Jag har berättat för er att jag på helt egen hand jobbar med magasinet just nu, med min andra VD Samir Lakna som roddar i affärsuppbyggnaden för tillfället. Dygnet har bara 24 timmar och under den tiden försöker jag både få upp relevanta nyheter, tips och råd, spanar efter senaste eventen eller kommande event som magasinet kan gästa. Jag bygger upp designen för magasinet helt på egen hand och letar även samarbeten samt sponsorer. Jag sitter på en rad idéer som jag kommer jobba hårt för och hoppas att vi inom kort kan få in rätt personer i konceptet som vill vara med från start att skapa någonting hållbart.

Ingenting med magasinet är ristat i sten, saker går självklart att ändra. För tillfället har jag byggt upp sidan med en rad kategorier som jag personligen “tror” kan vara av intresse för läsaren. Om vi framöver tar bort och lägger till eller förändrar någon funktion eller kanske kommer på något nytt som andra magasin inte har, får framtiden visa. En sak är säker och det är att jag tänker lite längre än Stockholm stad. Jag vill att Flash Magazine ska bli en del av Sveriges 3 största städer – Stockholm / Göteborg & Malmö. Därför välkomnade vi igår Josefine Boysen som är skaparen av Girlsquad “en av Sveriges största tjejgrupper” med över 77.000 medlemmar som har god erfarenhet av spridning på sociala medier. Josefine kommer fortsättningsvis vara event ansvarig för Malmö stad för att magasinet ska kunna recensera om vad som sker i pulserande Malmö. Vi kommer även söka efter en lämplig person som tar sig ann Göteborg.

Vi kommer även behöva driftiga och duktiga personer som kan backa upp ideér och guida magasinet i rätt riktning. Jag har haft en idé och skapat något av den, men jag är långt ifrån expert. Jag har en bra magkänsla som jag nämnt tidigare och nu vill jag ta tillvara på den rätt. Är du någon vi behöver framöver för att få magasinet på rätt köl ? Kontakta oss på: flashmagazine@outlook.com

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *