Familjeliv,  Vardagligt

När barnen mår dåligt

Tänkte nästan säga godmorgon, men nu för tiden kikar jag in på bloggen lite senare än vanligt, anledningen är att jag spenderar dom första morgontimmarna i magasinet och inte här. Hittills den här veckan “2 dagarna” har vädret vart så fruktansvärt skitzofreeeent att jag inte ens vågat chans på att gå ut. Jag har istället lufsat runt här hemma och väntat på bättre tider. 

Ledri min yngsta son har äntligen blivit bra från vina vattkoppor. Vi håller honom hemma idag också för att vara extra säker, men alla små vätskande blåsor har helt torkat ut och klådan är borta. Känslan när barnen återhämtar sig efter en sjuk period är magisk. Finns inget värre än å se sina barn må dåligt – Ni som har barn vet vad jag menar! 

Jag har gått i lite små funderingar kring Instagram igen. Funderar på om jag ska ta mitt gamla konto som jag rensade helt för några månader sedan och göra till Flash Magazines konto och starta upp ett mer “privat” konto för min egna del. Kanske skippar mig själv då jag inte alls är ett fan av Instagram, tycker den appen bara skapar olust känslor för oss tjejer. Men ett konto för magasinet hade inte varit fel. Så fort jag får tid över ska jag sätta mig ner och lägga upp en strategi för hur jag ska driva den plattformen på bästa sätt. // Ha en fantastisk dag

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *