Flash Magazine,  Influencer livet

Ihop med mina vapendragare

Vilken fantastisk dag, barnens mormor var här idag och grattade Luan i efterskott “han fyllde 3 år igår”. Han var så nöjd min ängel över alla leksaker han fått. Han har inte tid med något annat än att sitta och leka med allt, precis så det ska vara när man fyller år. Och utöver det är jag så sjukt nöjd “som jag är varje dag nu för tiden”. Men idag tog jag in mina vapendragare i magasinet – Kim Lindberg och Amanda Kullenberg. Båda är influensers med många års erfarenhet av mingel, event, kändisliv och självklart allt som hör branschen till. Vi pratade om det här med magasinet redan i våras och båda var med på hela koncept. Nu är sommaren över och nu drar vi igång. Så idag kan jag stolt presentera mina två nya redaktörer samt event ansvariga i Stockholms området. 

Ska sätta mig ner här någon dag och ordna med Kims blogg också. Hon har haft ett längre uppehåll, men nu är hon tillbaka och vill satsa på att förnya sig en del. Ingen är mer taggad på att hon är tillbaka. Självklart stöttar jag båda mina pinglor i allt jag bara kan. Jag är så glad att jag träffat dom två i den här branschen som normalt sett är väldigt “ytlig”. Med dom har jag aldrig känt så. Vi har alltid haft roligt och stöttat varandra i allt. Man tjänar mer på att vara sjyst och stöttande. Och det är precis vad jag alltid kommer vara till mina medmänniskor, jag står hellre bakom och pushar framåt och hejar på, sen när dom lyckas i det dom vill så skålar jag i champagne och känner lycka för deras skull. Jag tror att personer som enbart utnyttjar varandra och kliver över lik för att nå sina mål kommer få smaka på en rejäl skopa med karma i framtiden. Jag håller mig gärna undan den skopan. Nää gott folk – Va snäll och kärleksfull, tro mig man kommer långt på de.

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *